Choď na obsah Choď na menu
 


 

Ale vlastne záleží na tom kto som? Som človek ktorý už roky skúma ostatných, psychológiu, filozofiu, ale najme samu seba(a to je to najtahšie, verte mi)

Skoda ze sme tu na zemi tak krátko,za tú dobu sa nedá tak vyrást aby sa človek aspon priblížil dokonalej súhre tela a mysle, a najme citil sa uplne stastný....

Ale vždy je čo menit a čo sa učit...  A vždy platí že nikdy nieje neskoro...A nikdy nieje priskoro!

 

Nemám vyštudovanú psychológiu ani nič obdobné, no myslím že to čo som za svoj život prečítala, videla, pomohla, je oveľa cennejšie.

Baví ma pomáhať ludom, naplňa ma to radosťou. Tiež som si toho za svoj život vytrpela asi viac než dosť. Dostala som sa z pazúrov sociálnej fóbie, tikov, uzkostno-panickej poruchy.. Teda s tou sa ešte trocha pasujem, no naučila som sa nikdy sa nevzdávať..a v ničom čo je pre mňa dôležité! Motivačnú literatúru čítam už od svojich 17- rokov. A od vtedy som sa veľa naučila a dost toho aplikovala na sebe aj na blízkych.

Dnes mám 32 (2019) malú dcérku a partnera. Ked vyrastie chcem jej odovzdať všetko čo viem.

Ked sam stránku začala písat nemala som nič, žila som ju rodičov.

 

 

                                         To aký máme život je len a len náš vlastný pohlad na neho!

 

 

 

 

 

 Tak veľa zdaru a štastia do života.. Mám vás rada, do skorého čítania :))

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

preboha

(Denisa, 12. 5. 2011 13:18)

Precitala som si uvod, zaujimavy text na zaciatok. Nieco z toho bude, povedala som si. Ale vies pisat?? Strasne. Ked nieco zverejnujem, tak viem pisat, ne? Radsej necitam dalej.

ahoj adriana

(autorka, 11. 4. 2011 19:00)

Ano viem presne čo prežívaš.Okolie dokáže človeku riadne znížiť sebavedomie, no to len v tom prípade ak si človek nikdy sám neveril.Môže to mať koreňe už v detstve, ak ta podcenovali rodicia, učitelia, spolužiaci.. A ak aj nie je isté že si si nikdy celkom neverila, inak by sa ťa narážky okolia nedotkli, ale nezúfaj.. Málokto si je vedomí svojej ceny, žial, a najme my ženy.No ak ti možem poradiť nemysli na to čo o tebe hovoria ostatný.Je to len tvoj život, nenechaj si ho zničiť.Musíš sa naučiť zmieriť sama so sebou, s tým ako vyzeráš, ako vystupuješ..všetci máme chyby, ide len o to ako sami seba vnímame, nie o okolie.
A ešte niečo, tý čo podcenujú iných im vlastne iba závidia a vybíjaju si na ostatných svoje komplexi menejcennost, je to pravda, za to ti ručím..ak by si si chela dopisovať, rada ti napíšem viac, zatial vela stastia s rozvýjaním sebavedomia :)

je tazky zivot ked si neveris

(adriana, 9. 3. 2011 14:39)

moje sebavedomie je uplne na dne,dopracovala som sa ktomu vplyvom mojho okolia,a to zacalo ked som sa dostala do noveho vztahu,ktory mi nepriali hlavne zeny.dostavala som take rany do srdca na moju osobnost,ze som skareda,tlsta,nemozna..ze som tomu uverila a utiahla.vztah mi funguje,ale ja si neverim,som si neista.chcem sa mat rada a vystupovat sebaisto,ale si neverim

skvelá stránka :))

(Zuzka, 11. 1. 2011 19:54)

ďakujem za všetkých optimistov, ktorí sa poddali zlým náladám .)

Skuska

(Sisiacik, 6. 1. 2011 18:39)

Lenii, ty si autorka? Priznaj sa :) Ale fakt klobuk dolu, dobrá práca... Táto stránka pomáha