Choď na obsah Choď na menu
 


Pred dvoma mesiacmi som vôbec nevedela o čo som doteraz prichádzala.
Až mi jeden kamarát z východu poslal jeden video dokument. ,,toto musíš vidieť!“
Pozrela som si jedno Veľké verejné tajomstvo. Nedalo mi nepodeliť sa o neho aj s Vami, tak som sa teda pustil do písania tohoto blogu. Ak si prečítate dôkladne všetky diely tohoto seriálu, určite zmeníte svoje zmýšľanie k lepšiemu. Mne sa úplne zmenil život. Po tom ako som dopísal posledný diel o sile myšlienky, tak na konci je písané že o sile myšlienok sa dočítate v každej lepšej knihe o psychológii, tak keď som bola náhodou v metskej knižnici, pozrela som si nejaké knihy a zostala som uchvátený tým v koľkých knihách sa o tomto píše, len každá je vydaná v inej obsahovej forme. Niekoľko z týchto kníh napísal Joseph Murphy. Je to kňaz ktorý robí prednášky o tejto sile po celom svete a plus jeho knihy pomohli desiatkom miliónov ľudí na celom svete. Osobne vrele odporúčam jeho knihy! Ďalej spomeniem ešte aspoň zopár autorov: Prentice Mulford, Louise L. Hayová, Josef Kirschner, Dale Carnegie, Brian Tracy, Napoleon Hill a ďalší. A teraz už prejdem priamo k obsahu toho dokumentu. Obsah je s filmu The Secret (Tajomstvo).

Nemohla som uveriť tomu, koľko ľudí o ňom vedelo. Boli to i tí najväčší ľudia histórie. Jediné čo som teraz chcela, bolo sa o neho podeliť s celým svetom. Poznáte toto Tajomstvo, získate všetko, čo len chcete. Šťastie, zdravie a bohatstvo. Môžete mať, robiť alebo byť čím chcete. Nezaujíma ma, aké je to veľké.
Chcete byť milionárom? Akú práci chcete mať?
Chcete viac úspechu? Čo naozaj chcete?
V živote som videl množstvo zázrakov. Finančné zázraky, zázračné uzdravenia, duševné uzdravenia, urovnávania vzťahov….
Všetko sa to stalo, vďaka vedeniu, ako ho aplikovať. Je to veľké Tajomstvo života.

Ralph Waldo Emerson
Tajomstvo je odpoveďou na všetko, čo bolo, je a bude. - Ralph Waldo Emerson

Niečo z článku:

Pravdepodobne sedíte a pýtate sa čo je to za Tajomstvo.
Napíšem vám, ako som sa ho naučil používať. Všetci máme nekonečnú moc. Všetci sa riadime rovnakými zákonmi. Prírodné zákony vesmíru sú tak presné, že nemáme problém stavať vesmírne lode, poslať ľudí na mesiac a môžeme načasovať pristátie s presnosťou na zlomky sekúnd!
Nezaujíma ma či ste v Indii alebo ste v Austrálii, Afrike, Stockholmu alebo v Londýne, alebo v Torontu, alebo Montrealu, New Yorku… Všetci pracujeme s jednou silou, jedným zákonom.
Je to príťažlivosť.
Tajomstvo je Zákon Príťažlivosti.
Všetko čo v živote používate, si do neho priťahujete. Je to k vám priťahované mocou obrazu, ktorý máte vo svojej mysli. Je to to, na čo myslíte. Vidíte? Všetko čo sa vám behá hlavou k sebe priťahujete. Múdri ľudia to vždy vedeli. Zoberte si starovekých Babylončanov, ty to poznali. Je to malá hŕstka vyvolených. Prečo si myslíte, že 1% populácie zarába okolo 96% všetkých zarobených peňazí? Myslíte si, že je to náhoda?
Nie je!
Je to zámer. Niečo chápu. Chápu Tajomstvo. A teraz vás s ním zoznámim a to aj pomocou pár príbehov. Najjednoduchší spôsob, ako pozerať na Zákon Príťažlivosti, je myslieť na seba ako na magnet. A ja viem, že magnet k sebe veci priťahuje. Veľmi zjednodušene, Zákon Príťažlivosti hovorí, že podobné priťahuje podobné. Ale my sa bavíme na myšlienkovej úrovni.
Našou úlohou je držať myšlienky toho, čo chceme, jasne si v mysli vytvoriť obraz toho, čo chceme a od tejto časti sa začína uplatňovať jeden z najväčších zákonov vesmíru, Zákon Príťažlivosti.
Stávate sa tím, na čo najviac myslíte, ale tiež priťahujete to, o čom najviac premýšľate.
Vidíte to v hlave; budete to nakoniec držať vo svojich rukách. Tento princíp môžem zhrnúť vo troch jednoduchých slovách:

myšlienky

sa stávajú

realitou!!

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Sila myšlienky

(Vlasta, 20. 11. 2016 19:40)

Verím sile myšlienky, podľa vlastných životných skúseností. Celý život som myslela negatívne, pre skoro tromi rokmi sa prihodilo v mojom živote niečo veľmi závažné, akýsi zlom v mojom živote. Mala som na výber, naďalej myslieť negatívne a úplne pomaly, ale isto upadať, alebo začať konať . Začala som pomaly, ale isto sa zaoberať pozitívnym myslením a moje predstavy, alebo vizualizácie boli zamerané na pozitívne veci, týkajúce sa čohokoľvek. Dnes som podstatne ďalej, dávam si ciele mám konkrétne predstavy a splnilo a plní sa mi všetko, čo som predtým považovala za nemožné.

xixixixixi.ixixiixi

(kukuruku sladke srdce daj si hned aj na buduce, 9. 6. 2015 21:35)

ja tomu neverym prachy mi treba uz 27 rokov na zariadenie zivota a stale nad tym dumam ako prestat zivorit.a mam....hovne.podla mna teoria je taka ze sa treba vediet narodit.vsetko je to dopredu dane.cely zivot to bolo o nicom od mojho narodenia az po dnesok a nemusim byt dobry matematik aby som vedel ze toto zivotne mdlo sa nebude mat dvovod nejak obratit na uplne po p.....či.

blbosť

(2in1, 20. 2. 2014 19:45)

citujem: Po tom ako som dopísal posledný diel o sile myšlienky, tak na konci je písané že o sile myšlienok sa dočítate v každej lepšej knihe o psychológii, tak keď som bola náhodou v metskej knižnici, pozrela som si nejaké knihy a zostala som uchvátený

si on alebo ona?zostala som uchvátený...ako som DOPíSAL..tak ked som BOLA

fajn

(preco, 23. 10. 2011 23:20)

preco je tu tolko chyb???

Re: fajn

(fgfgfc, 3. 2. 2012 19:44)

no elbo si kokot a nic ine si nevsimas !!!
Prepacte ze som to takto povedal ale taky ludia ma uz seru kurna

Re: Re: fajn

(magus, 22. 1. 2014 21:37)

:D :D :D :D tak teraz som sa zabavil

skvele :)

(simi, 10. 1. 2013 6:57)

ja som to roky aplikovala nevedomky pred skuskami.. vsetci vzdy riesili akú otázku(temu) nechcu dostat a vždy ju dostali (..) ja som myslela na to čo chcem a super.. btw aj v biblii je napísané niečo v zmysle "to čoho sa obávaš to sa stane.." = sila myšlienok :) len pri sebaúcte mi to zatial nefunguje ale ideme dalej :)

Mam to odskusane

(Lalia, 30. 5. 2012 20:32)

Uz je tomu zopar rokov co som precitala Murphyho aj Secret, male veci funguju, veci velke este nie. Nemyslim si, ze je to vzdy na 100%....

The Secret

(zena77, 10. 1. 2012 13:13)

Ahoj videla som ten dokument - a je to tak, je to presne ako to hovoria - ke´d veríš že bude dobre - bude dobre, keď sa bojíš, že bude nanič - príde zlé obdobie ..... takže film Secret odporúčam....
a mám sa fajn :-)