Choď na obsah Choď na menu
 


Ako si (ne)spraviť zo života peklo!

 K tomu, aby si človek spravil z vlastného života peklo, netreba veľmi veľa. Stačí dodržiavať určité jednoduché zásady, pravidlá a výsledky sa určite rýchlo dostavia.

Všetko, čo k tomu potrebujete sú Vaše domnienky, letargia a pohodlnosť…

  • Radi pozeráte televízor?
  • Radi sa venujete sociálnym sieťam?
  • Cítite sa dobre pri rozoberaní situácií a diskutovaní o druhých ľuďoch?
  • Nemáte žiadne ciele a veríte v osud?
  • Prežívate finančnú krízu, pretože je kríza?

Ak ste čo i len na jednu z týchto otázok odpovedali kladne, tak Vám gratulujeme, pretože si pomaly, ale isto dláždite Vašu vlastnú cestu do pekla. Aký je to pocit?

Ako si vôbec v roku 2012 môžete myslieť, že keď budete robiť to, čo robí priemer tak budete nadpriemer?

Ak sa budete učiť to, čo sa učia všetci, tak sa budete mať ako všetci.

Dnešné peklo na Zemi znamená pre ľudí najmä to, že majú neustály nedostatok financií a síl isť ďalej. Nebaví ich práca, nudia sa v nej, nie sú spokojní s tým s kým žijú (manželstvo), nenávidia všetko okolo seba, pretože len to, čo je okolo nich môže za to kde sa teraz nachádzajú.

Ľudia si zvykli zvaľovať vinu na všetko ostatné okrem samého seba. A to je jediný problém celej spoločnosti. Človek nedokáže byť samostatný. Ak by to dokázal, potrebovali by sme vlády, školy alebo políciu?

Človek sa v dnešnej dobe potrebuje stále “socializovať” v preklade povedané vytvárať si domnienky o ľudoch, situáciach a preberať ich s inými ľudmi. Misky váh však neostávajú nikomu nič dlžné.

A preto, ak chcete začať nadávať alebo púšťať spŕšku negativizmov čo i len v mysli na nejakého človeka, okolnosť, štát tak nezabúdajte, že sa Vám energia vráti rovnakým smerom, ako ste ju precítili. A to je dôvod, prečo sa pravdepodobne často zmietate v smútku a v neprítomnosti, pretože Vás táto neustále negatívna aktivita uvrhla do zložitých psychologických problémov.

P.S. Ak sa cítite šťastný najmä vtedy, ak máte v sebe nejaký ten alkohol, alebo radi holdujete rýchlej jazde autom, tak si buďte vedomí, že sa len snažíte uniknúť sami pred sebou a pred krásnym životom, ktorý sa skrýva pod povrchom pekla každého z Vás.1515

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.