Choď na obsah Choď na menu
 


Čo veľa ľudí nevie je, že každá myšlienka má frekvenciu. Myšlienku môžeme zmerať. Keď na niečo znovu a znovu myslíte alebo keď si to predstavujete v mysli, že máte nové auto, že máte peniaze, čo ste potrebovali, že budujete spoločnosť, nachádzate ideálneho partnera; keď si predstavujete, ako to vypadá, neustále vysielate súhlasnú frekvenciu. Myšlienky vysielajú príťažlivý signál, ktorý sa vráti naspäť k vám. Predstavujte si, jak žijete v dostatku a tým si ho pritiahnete. Funguje to vždy. Fungovalo vždy a so všetkým.
Problém je v tom, že väčšina ľudí myslí na to, čo nechcú a potom sa čudujú prečo sa im to deje stále znovu a znovu. Zákon Príťažlivosti nezaujíma či to vnímate ako dobré alebo zlé, či to nechcete alebo chcete, proste reaguje na vaše myšlienky. Takže ak sedíte a pozeráte na horu vašich dlhov a cítite sa pri tom zle, vytvárate signál, ktorý vysielate ďalej do vesmíru.

“Cítim sa fakt zle, kvôli všetkým tým dlhom, čo mám.”

Práve ste sa uistili, že to cítite celým svojím telom a preto toho dostanete ešte viac. Takže keď sa pozeráte na niečo, čo chcete a hovoríte si, áno to chcem, aktivujete myšlienkou Zákon Príťažlivosti, ktorý na ňu reaguje a pritiahne vám veci, ktoré sú s ňou zhodné. Ale keď pozeráte na niečo, čo nechcete a kričíte nie, to nechcem, naopak si to priťahujete. Aktivujete myšlienku toho, čo nechcete a Zákon Príťažlivosti funguje i v tomto prípade. Tento vesmír je založený na príťažlivosti. Všetko je o príťažlivosti. Zákon Príťažlivosti funguje neustále, veríte mu alebo neveríte, chápete ho alebo nechápete. Pracuje neustále. Môžete myslieť na minulosť alebo prítomnosť alebo budúcnosť, ale kedykoľvek keď v spomínate alebo pozorujete, alebo si predstavujete, aktivujete myšlienky a Zákon Príťažlivosti, čo je najmocnejší
zákon vesmíru na ňu reaguje.

Tvorenie sa deje neustále. Vždy keď ľudia na niečo myslia dlhší čas, chronickým spôsobom, sú v procesu tvorenia, niečo sa z ich myšlienok sa bude manifestovať.

Zákon Príťažlivosti hovorí:
Dám vám všetko o čom hovoríte alebo na čo sa sústredíte.
Takže keď sa sťažujete, ako ste na tom zle, tvoríte si toho zlého ešte viac.

Príbeh č. 1

Mal som študenta, ktorý sa volal Róbert.
Róbert bol gay a zúčastňoval sa môjho on-line kurzu, súčasťou toho bol i e-mailový kontakt so mnou. Popísal mi realitu jeho života. V jeho práci sa proti nemu všetci spikli. Bol to neustály stres, všetci sa k nemu chovali hrubo. Keď išiel po ulici, skoro na každom rohu bol obťažovaný ľuďmi, ktorí mu chceli nejako ublížiť. Chcel vystupovať ako zabávač. A keď to už vyskúšal, všetci na neho boli hrubý, pretože bol gay. Celý jeho život bolo jedno veľké nešťastie a celé sa to točilo okolo toho, že je napádaný, pretože je gay. Upozornil som ho na to, že sa moc sústreďuje na to, čo nechce. Nasmeroval som ho späť k jeho e-mailom, ktoré mi poslal a povedal som mu nech si ich znovu prečíta. „Pozri sa na všetky tie veci, ktoré nechceš a o ktorých mi píšeš, môžem ti povedať, že si tým doslova posadnutý a keď sa na niečo sústredíš s takouto vášňou, stane sa to ešte rýchlejšie.“ Potom mu to začalo dochádzať, ako sa sústredil na to, čo nechce. A začal sa naozaj snažiť to zmeniť. To čo sa stalo behom niekoľkých 6-8 týždňov bol absolútni zázrak.
Všetci ľudia z kancelárie, ktorí mu robili zo života peklo boli buď presunutí na iné oddelenie alebo zo spoločnosti úplne odošli. A on začal svoju prácu milovať! Všimol si toho i keď išiel po ulici, nikto už za ním nechodil a neotravoval ho. Proste tam nikto kto by ho otravoval nebol. Keď išiel vystupovať na pódium dočkal sa potlesku v stoji a nikto už nebol hrubý.
Celý jeho život sa zmenil, pretože sa už nesústredil na to, čo nechce, na to čoho sa bál, čomu sa chcel vyhnúť, ale začal sa sústrediť na to, čo chce.

Prikladám dobré video:https://www.youtube.com/watch?v=g4E7eXixVb4

 

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

to nie je vaša myšlienka...

(Andrea, 4. 1. 2014 9:16)

prepáčte,ale zavádzate ľudí (autor toho článku).to nie je z vášej hlavy...aj ja si viem vytvoriť internetovu stranku,otvoriť knihu a kopírovať text(akože z mojej hlavy)...takže pre všetkých...zaobstarajte si knihu Tajomstvo(the secret) od spisovateľky Rhonda Byrne,to su jej myšlienky...Ešte aj ten príbeh o gayovi ste prevzali z Tajomstva a,že vraj váš žiak.....

Re: to nie je vaša myšlienka...

(Autorka, 1. 4. 2016 16:39)

Samozrejme hned v uvode je uvedene upozornenie ze nie všetko uvedene na tejto stranky je z mojej hlavy. Su rôzne zdroje.. takze tak. Toto je stranka o pozitívach života a zozbierane množstvo člankov aby to mali ludia pohromade. Plus samozrejme dost veci aj odo mna.

sila myslienky

(gramatika, 20. 11. 2015 17:00)

Dobrý deň.Ďakujem za prínosný článok.Píšete veľmi pôsobivo.Pre celistvú úroveň odporúčam článok uvádzať bez gramatických chýb

HELP ME PLEASE

(Lulu, 2. 3. 2015 12:55)

Ahojte sme nová tanečná skupina a potrebujeme pomoc s likemi ak budete taký dobrý tak tu je tá stránka
https://www.facebook.com/pages/Latino-Standard-Dance-Group/287683128094595?pnref=story

ale ano funguje to

(katka, 9. 10. 2013 17:03)

tak teraz vám poviem , že to funguje dokonca verím na obrovsku silu myšlienok a jej príťažlivosť...či v láske , či v obyčajnosm šťastí ta sila funguje:)

Re: ale ano funguje to

(MAGDALENA MARTINKOVA, 1. 3. 2015 8:17)

SOM OTOM PRESVEDCENA ZE HEJ NO TO SOM ESTE O TAKEJ S M. ESTE NEVEDELA NECITALA TEDA VELMI DAVNO KED SA ZAMILOVALA DO MOJHO MUZA.SOM NANHO SILNE. MYSLELA CO SOM. SI HO AZ PRIVOLALA. NO TERAZ? BY SOM HO SILNO VRATILA DO TOHO CASOVEHO PRIESTORU KDE BOL.KYM SA OBJAVIL!!!!.....A INE. MYSLIENKY?! AKO KOLVEK SA SNAZIM VYNECHAT NEGAT.M. AJ TAK TAM AKOSIK ZBLUDIM. POTOM CHVILU TRVA KYM ZTOHO VTRHNEM A PRECITNEM ZE NECHAT TO PREC A PREORIENTOVAT M. INAM A ZAROVEN MA TO AJ AKOSI ODCERPEVA TO PREORIENT.M. OD FYZICKEJ AJ DUSEVNEJ ENERGIE. TEDA CHCEM NAZNACIT. ZE KEDYSI SOM OTOM NEVEDELA A FUNGOVALO.TERAZ O TOM SICE VIEM NO MAM CO ROBIT. ABY SOM ZAHANALA MYSLIENKY. CO NECHCEM.A ODREAGOVAVALA Z TYCH MYSLIENOK NA INE LEPSIE A NIELEN ZE ESTE PRECO NEJDE TERAZ TO LEPSIE PRITIAHNUT ..TAK ZE VO FUNGOVANI. VTO VERIM ALE ZE MI TO TERAZ NEJDE ALEBO ZE MA TO TERAZ AKOSIK VIAC NAMAHA AJ KED SA OTIE DOBRE TUZBY SNAZIM NAMAHA MA TO SILNEJSIE.MYSLIET V TIE TUZOBNE VECI!!!!!!....

super

(dredo, 21. 5. 2014 0:01)

pridte ma tiez podporit na http://beupbeat.wordpress.com/

Re: super

(MAGDALENA MARTINKOVA, 1. 3. 2015 7:52)

Aj keď v čítaní viem o čo ide veľa krát Sa snažím zaoberať jak myšlienkami tak vytvárať pre seba dobre podmienky aby nemali moje myšlienky možnosť čo len chvíľku čas myslieť čo len minútku na negatívne veci vôbec no vždy to nejde.Dosť sa prist inak inak že musím myšlienky prehodiť ale rýchle.Ale nejak to aj trvá že keď chudobné do negatív my sl. Tak tam aj čosi časovo aj nechtiac blue in kým s nimi zabrzdiť. JE TO MOZNE ZE AJ. KLAVESNICA TERAZ COSI BLBNE? CHCELA SOM NAPISAT ZE (CHVILU. A PISALO :CHUDOBNE: POTOM ZE :BLUDIM: A PISALO. BLUE IN. POTOM NEMYSLI NA NEGAT. ALEBO ZE USTRAZIT MYSLIENKY ABY CLOVEK FAKT AKO KOLVEK SNAZI SA PRISTIHNE INAK.LEN NEVIEM OD COHO ZAVISI ABY Z BLUDISKA MYSLIENOK VCAS VYTRHOL. AJ KED SA CLOVEK SNAZI FAKT ZABERIE AJ CAS AJ ENERGIU KYM SA PRISTIHNE Z NEPLANOVANEHO BLUDISKA MYSLIENOK.AJ PRI NAJLEPSEJ SNAHE ZAMERAT MYSLIENKY INAM(POZITIVNE.

Julia

(Neviem, 23. 2. 2013 22:53)

Ale ja myslím že na tom niečo bude aj ked je to trocha pritiahnuté za vlasy...

je to mozne

(zuzana, 23. 2. 2013 21:32)

pocula som o tom,riadila som sa tim,ale pochopila som,ze nieje velmi dobre stale snivat,mysiet nad vacami,po ktorych tak velmi tuzite a neprichadzaju v takom case v akomby ste potrebovali.htreba sa sustredit na skutocny zivot inak hrozi,ze spadnete s ovela vecsie oblacika nez ja....SPR