Choď na obsah Choď na menu
 


Ako byt sama sebou?

 Chcete byť iná? Buďte sama sebou! Nepite Long Island len preto, že ho pijú iní. Máte chuť na pivo? Smelo si ho objednajte. Kto povedal, že žena nemôže vyzerať príťažlivo s kríglom zlatého moku v ruke?

 

Nenavštevujte najvychytenejšie podniky v meste s vysokou koncentráciou miestnej smotánky, keď sa vám pri pohľade na nafúkaných snobov zdvíha žalúdok.

Buďte iná
Nesnažte sa družne zapájať do rozhovorov o politike, keď jej ani za mak nerozumiete. Nesmejte sa na vtipe, ktorému nerozumiete, ale bez akejkoľvek červene na lícach priznajte, že jeho pointa vám akosi unikla. 

Nájdite si vlastný štýl a nekopírujte ten, ktorý vám núti najnovšie číslo Cosmopolitanu. Trendom sa vyhnúť nedá, ale nemusíte ich slepo nasledovať, ak sa v nich necítite dobre. Štýlu sa nenaučíte za pár minút prostredníctvom odporúčaní módnych časopisov.

Je to vaša vec
Nenakupujte len v značkových obchodoch. Pokojne zájdite na trh a kúpte si sukňu, ktorá sa vám minule tak páčila, ale nemali ste odvahu kúpiť si ju, aby niekto neidentifikoval miesto jej pôvodu. 

Ak sa vám nechce do ulíc, ostaňte sedieť v piatok večer doma s knihou v ruke a nohami na stole. Piatok nemusí byť vždy synonymom rozpustilej zábavy.

Máte aj vlastný rozum
Ignorujte pochybné rady časopisov, ktoré ženám dávajú osvedčené návody ako zbaliť chlapa. Robte iba to, čo v danú chvíľu cítite. Všetky „osvedčené“ finty a umelé pózy na mužov strácajú na svojej originalite, ak sa nimi riadi každá tretia žena.

Smejte sa, keď sa vám chce smiať, plačte, ak sa vám slzy tisnú do očí, nadávajte, ak máte dôvod a dajte o sebe vedieť, ak vám krivdia.

Ste jedinečná
Byť ako obohratý verklík, ktorý čosi počul, dačo prečítal, niečo málo videl a ešte menej pochopil, a z toho všetkého urobil mix cudzích póz a fráz, ktoré prezentuje za svoje, je najlepšia cesta, ako stratiť vlastné JA.

Nekopírujte, nenapodobňujte a nehrajte sa na niekoho, kým nie ste. Buďte prirodzená, spontánna a svojská. Tak si najrýchlejšie získate srdcia tých, ktorí vám za to skutočne stoja. Vyčleňte sa z davu a nebojte sa byť sama sebou. Nič nepriťahuje mužov viac ako ženská prirodzenosť.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.